Skip links
Prinses Amalia

Wat maakt Amalia uniek?

Warme maaltijden

Gezond eten en drinken vinden wij belangrijk, daarom serveren we warme maaltijden. Hier hoeft niet extra voor betaald te worden.

Bekijk video

Buiten tuinieren

Natuurbeleving en buitenspelen staat bij onze ‘groene kinderopvang’ centraal. Bij ons leren de kinderen door te ontdekken. Bijvoorbeeld in onze eigen moestuin.

Bekijk video

BSO activiteiten

Op de BSO worden leuke activiteiten georganiseerd zoals zelfverdediging, buitenspelen in de speeltuin, sporten op de sportvelden in de buurt en theaterbezoeken!

Bekijk video

Peuterdansles

Wekelijks krijgen de kinderen dansles van Yvonne Dingjan. Het gaat hierbij om bewegen, fantasieontwikkeling, interactie en stimulering van de taalontwikkeling.

Bekijk video

Muziek op schoot

Op professionele wijze wordt een muzikale basis gelegd, doordat het kind tijdens het spel op verschillende manieren met muziek bezig is: door zelf muziek te maken, door te bewegen op muziek en door te luisteren naar muziek.

Plusopvang

Plusopvang is er voor kinderen die extra zorg en aandacht nodig hebben bij hun ontwikkeling. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan kinderen die moeite hebben met hun taal-en spraakontwikkeling, een achterstand laten zien in hun sociaal-emotionele ontwikkeling of moeilijk contact leggen met anderen.

WARME MAALTIJDEN
750
PER JAAR
MEER DAN
300
BLIJE KINDEREN
AANTAL
10
LOCATIES
BESTAAN MEER DAN
15
JAAR