Skip links

HOOFDLOCATIE KC PRINSES AMALIA

De hoofdlocatie van het kindercentrum biedt opvang aan baby’s van 0 tot 2 jaar, dreumesen van 1,5 tot 2 jaar en peuters van 2 tot 4 jaar. Ook heeft de hoofdlocatie één peuterplusgroep voor kinderen vanaf 2 jaar en een BSO groep voor kinderen vanaf 4 jaar.

Hoofdlocatie KC Prinses Amalia
Spaanseweg 20
Rotterdam
T 010 262 17 33
E info@kinderdam.nl

BSO LOCATIE PRINSES MARGRIETSCHOOL

In de Margrietschool aan de Spaanseweg kan Kindercentrum Prinses Amalia gebruik maken van een aantal lokalen en het speelterrein voor buitenschoolse opvang. Hier is plaats voor 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar.

BSO locatie Prinses Margrietschool
Spaanseweg 40
Rotterdam

BSO PLUSOPVANG LOCATIE VALENTIJNSCHOOL

In de Valentijnschool aan de Bruijnstraat kan Kindercentrum Prinses Amalia gebruik maken van een aantal lokalen en het speelterrein voor buitenschoolse opvang voor plusopvang. Hier is plaats voor 12 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar.

BSO locatie Valentijnschool
Bruijnstraat 157
Rotterdam

BSO LOCATIE SPEELTUIN HET WESTEN

Op deze locatie deelt Kindercentrum Prinses Amalia met ‘Speeltuin het Westen’ de faciliteiten voor buitenschoolse opvang. Er is plaats voor 24 kinderen in de leeftijd van 7 tot 13 jaar.

BSO locatie Speeltuin het Westen
Spaanseweg 38
Rotterdam

BSO LOCATIE FINLANDIA SCHOOL

In de Finlandia school aan de Brigantijnstraat kan Kindercentrum Prinses Amalia gebruik maken van een aantal lokalen en het speelterrein voor buitenschoolse opvang. Hier is plaats voor 40 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar.

BSO locatie Finlandia School
Brigantijnstraat 46-48
Rotterdam

BSO LOCATIE NICOLAASSCHOOL

In de Nicolaasschool aan de Korfmakersstraat kan Kindercentrum Prinses Amalia gebruik maken van een aantal lokalen en het speelterrein voor buitenschoolse opvang. Hier is plaats voor 30 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar.

BSO locatie Nicolaasschool
Korfmakersstraat 12
Rotterdam

BSO LOCATIE MONTESSORISCHOOL DE KORF

In de Montessorischool de Korf aan de Korfmakersstraat kan Kindercentrum Prinses Amalia gebruik maken van een aantal lokalen en het speelterrein voor buitenschoolse opvang. Hier is plaats voor 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar.

BSO locatie Montessorischool de Korf
Korfmakersstraat 80
Rotterdam