Skip links

Ontvangt u kinderopvangtoeslag? Geef wijzigingen op tijd door!

De Belastingdienst is een campagne gestart om ouders erop te attenderen hun gegevens regelmatig te checken en als het nodig is te wijzigen. Het komt regelmatig voor dat ouders vergeten om wijzigingen door te geven. Dit zorgt ervoor dat ouders niet het juiste bedrag ontvangen waardoor dit later gecorrigeerd moet worden.

Verandert er iets in uw situatie? Gaat u meer of minder verdienen? Of maakt u meer of minder gebruik van de kinderopvang? Geef dit op tijd door en voorkom dat u te veel of te weinig kinderopvangtoeslag ontvangt. Wijzigingen kunt u op twee manieren doorgeven aan de Belastingdienst, via ‘MijnToeslagen’ op www.toeslagen.nl of download de kinderopvangtoeslag app op uw telefoon.

Hulp nodig?

Heeft u vragen of hulp nodig bij het doorgeven van een verandering? Dan kunt u contact opnemen met Sandra van Oostenbrugge via de mail sandra@kcprinsesamalia.nl of bel met de hoofdlocatie 010 262 17 33.

Meer informatie kunt u lezen op www.toeslagen.nl of kijk of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat over de kinderopvangtoeslag.

 

 

Leave a comment